Om Gospel Unlimited

Gospel Unlimited er moderne gospel på Nørrebro

 

Forestil dig et rum, der emmer af intensitet og varme, fyldt med glade mennesker og energifyldte sangere – det er en koncert med med gospel unlimited

Gospel Unlimited tæller knap 50 sangere, og øver hver mandag i Brorsons Kirke på Nørrebro i København

Vi synger moderne, funky gospel af fx Kirk Franklin, Hezekiah Walker og vi vælger meget af vores repertoire i krydfeltet mellem pop/soul og gospel – sangene indeholder elementer af bl.a. r’nb, pop, jazz og folk. Vi udskifter større dele af vores repertoire hver sæson, og har altid et tema for hver sæson. Der var efteråret, hvor vi kun sang store divaers sange, og der var foråret, hvor vi kastede os over et større acapella repertoire.

Vores korledelse

Gospel Unlimited ledes af den erfarne korleder og sangunderviser Kristine Bjørnbak (billedet), der er cand mag. i Musikvidenskab fra Københavns Universitet. Kristine har beskæftiget sig med gospel siden 1996 og været tilknyttet koret siden 2002.

Korets faste pianist Jakob Alsbirk står i spidsen for en flok dygtige musikere, der bakker koret op til øvere og koncerter.

Gospel Unlimiteds historie

Gospel Unlimited har eksisteret siden 1998 og er kendt for højt niveau og feststemning til koncerter. Vi har sunget gospel til et utal af bryllupper, workshops, firmabegivenheder, festivaler, byfester med mere. Vi er en selvstændig forening og tager ikke udgangspunkt i en bestemt religiøs retning. Du kan booke koret her.

“Jeg har været med i koret siden jeg var 17 år – og mandag er stadig min yndlingsdag på ugen.”

Vil du høre os synge?

Har du lyst til at høre os øve, er du velkommen til at kigge forbi kirken på udvalgte mandage klokken 19-21.30.
Vi øver hver mandag i Brorsons Kirken på Rantzausgade 49 på Nørrebro.