Kommende arrangementer

Søndag d. 9. oktober kl. 16: Koncert i Hørby Kirke

Gospel Unlimited besøger Hørby Kirke med et repertoire, der har temaet ‘Lost & Found’. Vi dykker ned i sorgens mange facetter, og viser det lys, der altid er i mørket. En rigtig efterårskoncert med mange hits og gode melodier, som vil sende publikum tilbage ud i efterårstusmørket med smil og varme. Gratis entré, vi glæder os til at se dig.  

Hørby Kirke, Tuse Næs, Faurbjergvej 3A, 4300 Holbæk – vi linker til kirkens hjemmeside, så snart koncerten er annonceret. 

Torsdag d. 1. december kl. 18: Gospelgudstjeneste i Kirken i Ørestad

3-i-1 er titlen på Ørestad Kirkes succesrige arrangement, som vi glæder os til igen at være en del af. Her får du som publikum mulighed for hele tre arrangementer i ét – og du vælger selv, om du deltager i alle tre eller kun en eller to af delene. Præst Per Ramsdal lægger ud med en festlig gospelgudstjeneste flankeret af Gospel Unlimited med pianist. Mon ikke vi får et par smagsprøver på årets julerepertoire her? Derefter byder kirken på spisning – det er del to af arrangementet. Som del tre kan du høre et foredrag i kirken – hvem og hvordan bliver annonceret på kirkens hjemmeside i løbet af efteråret.

Gratis entré, Kirken i Ørestad, Robert Jacobsens Vej 72B, 2300 København – vi linker til kirkens hjemmeside, så snart koncerten er annonceret. 

Onsdag d. 7. og torsdag d. 8. december kl. 20: Julekoncerter i Brorsons Kirke

ENDELIG kan det blive jul igen på den helt rigtige måde, når Gospel Unlimited holder sine store traditionsfyldte julekoncerter. Billetterne sættes snart til salg – og så gælder det om at være hurtig. Som altid åbner dørene en halv time før, der er ikke faste pladser, vi spiller med fuldt band og lysshow og uden pauser – koncerten slutter ca. 21.20, hvorefter du er inviteret ned i Krypten under kirken til hygge med salg af gløgg og æbleskiver. Vi glæder os til et (eller altså to) brag af en julekoncert. 

Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København N – link til billetsalg kommer her, på forsiden og på facebook, så snart vi åbner for salget.